massage

Företagsmassage

I dag ser vi att företagen blir allt bättre på att ta hand om sina medarbetare med olika former av friskvård. All forskning visar att friskvård på företag leder till minskad sjukfrånvaro. Att erbjuda massage på arbetsplatsen har en positiv påverkan på personalens hälsa och välbefinnande. Det i sin tur leder till ökad trivsel, kreativitet och motivation.

Massage är en effektiv behandlingsform för kroppens obalanser och spänningar. Det kan ges för avslappning och välbefinnande och som behandling mot skador, smärta, muskelproblem, spänningshuvudvärk och stress. Det ökande datoranvändandet och stillasittande jobb gör att alltför många lider av spänningar i bl a nacke och axlar.

Massage är förebyggande och därmed också lönsamt på sikt. Vid massage frigörs oxytocin som är ett ”lugn och ro” -hormon, det hjälper till att sänka skadliga nivåer av stresshormoner, ökar koncentrationsförmågan och påverkar immunförsvaret positivt.

Hur går det till?

Massören kommer till din arbetsplats och ger massage. Lokri står för allt som behövs som bänk, handdukar, bänkpapper, olja och musik. Det enda du behöver tänka på är att ha ett rum som vi kan vara i.

Alla massörer som är knutna till Lokri är välutbildade, ansvarsförsäkrade och har lång erfarenhet. Vårt mål är att varje person som får massage ska känna sig nöjd och väl omhändertagen.

Tänk om du kunde minska sjukfrånvaron - vad skulle det innebära för din organisation?

LoKri Friskvård & Consulting AB   |     Stockholm    |    Org nr 556887-3003     |    0733-866646    |    lotta@lokri.se