Aloe-vera-blad

Aloe Vera-produkter

Aloe Vera produkter är mycket omtyckta och säljs över hela världen.
Forever är idag världens största odlare, tillverkare och distributör av
Aloe Vera produkter. Med några få undantag innehåller alla produkter
ekologiskt odlad Aloe Vera.
aloe-vera-gel
Forever Aloe Vera Gel
Den bästa starten på dagen! Forevers storsäljaren som har funnits med ända sedan starten. Fortfarande otroligt populär och uppskattad.
Art nr.15 1000 ml Pris 290 kr.
aloe-vera-bits-n-peaches
Forever Aloe Bits n´Peaches
Samma populära dryck med en smak från sommaren. Solmogna persikor och små söta Aloe Vera bitar i en härlig kombination! Sommar och sol!
Art nr.77 1000 ml Pris 316 kr
aloe-berry-nectar
Forever Aloe Berry Nectar
Ytterligare en härlig smaksättning av den populära handplockade och ekologiskt odlade Aloe Veran. Tranbär och äpplen, i en härlig blandning!.
Art nr.34 1000 ml Pris 290 kr
aloe-heat-lotion
Aloe Heat Lotion
När kroppen känns trött, då passar denna underbar massagelotion med Aloe Vera. Denna lotionen har en doft av mint, mentol och eucalytusolja som gör huden len och mjuk!
Art nr.64 118 ml Pris 191 kr
aloe-msm-gel
Aloe MSM Gel
Denna djupgående doftfria massagegel verkar lugnande och stärkande. Den har uppfriskande egenskaper och innehåller bl a örter, MSM och naturligtvis Aloe Vera!
Art nr.205 118 ml Pris 296 kr
aloe-vera-gelly
Aloe Vera Gelly
Denna fantastiska gelly absorberas snabbt av huden och verkar lugnande, vårdande och behåller fukten. Gellyn kan användas över hela kroppen för bl a torr hud, solbränna eller kliande insektsbett. Ett måste i husapoteket!
Art nr.61 118 ml Pris 191 kr
aloe-propolis-creme
Aloe Propolis Creme
Har du torr hy? Då är denna populära produkt utmärkt. Den både bevarar fuktigheten och är samtidigt mjukgörande och har en härlig krämig konsistens och en doft av honung!
Art nr.51 113 g Pris 254 kr
aloe-lips
Aloe Lips
I detta härliga läppstick av jojobaolja och bivax, finns allt för att behålla dina läppar mjuka och lena. Detta skyddar mot väder och vind året om! Den kan också användas vid insektsstick och på nagelband som några exempel.

LoKri Friskvård & Consulting AB   |     Stockholm    |    Org nr 556887-3003     |    0733-866646    |    lotta@lokri.se