omoss

Om LoKri

Vi har arbetat med friskvård och hälsoförebyggande åtgärder sen 1999 (tidigare L8s Friskvård) och har erfarenhet och kunskap inom området. LoKri arbetar brett med friskvårdsdagar, event och kickoffer, rehabilitering med akupunktur, coaching och stresshantering. Vi erbjuder också våra föreläsningar och utbildning inom hälsa, kommunikation och motivation.

LoKri arbetar som konsulter för friskare och hälsosammare medarbetare. Vi gör mätbara insatser för friskare företag och vårt mål är medarbetare som orkar med sitt arbete och är tillfreds med sina liv.

Vi vill också att det ska vara lätt och enkelt att hitta rätt insats för varje organsisation och arbetsplats. Tjänsterna som LoKri erbjuder i menyraden är våra bastjänster, vi har även möjlighet att ta in externa konsulter då LoKri ingår i ett brett näterk. Alla våra terapeuter och konsulter är välutbildade med lång erfarenhet. Vi inriktar oss på företagsanpassad friskvård och är där kunden behöver oss. Friskvård är idag en sk löneförmån som många företag har som en självklar bonus till sina anställda. Frisk personal ger företagen en ökad lönsamhet.

Vi gör en nulägesanalys av ert företag där man tittar på företagets behov av insatser. Därefter tittar vi tillsammans med kunden på vilken typ av friskvård som är mest effektiv och lönsam för företaget. Utifrån detta skräddarsyr vi ihop ett paket som passar kunden.

Vi ser alltid på helheten och levererar lönsam friskvård. Vårt arbete utgår helt från företagets behov och önskemål och tillsammans hittar vi den bästa lösningen för din arbetsplats

LoKri Friskvård & Consulting AB   |     Stockholm    |    Org nr 556887-3003     |    0733-866646    |    lotta@lokri.se